Despre

Stefan Ionescu

Universul (pe care unii îl numesc bibliotecă) este compus dintr-un num��������������������������������������������������r infinit și poate nedefinit de coridoare [...] biblioteca e nesfârșită și periodică.
— Jorge Luis Borges, „Biblioteca Babel” (1941)

Ștefan Ionescu a studiat filosofie în patru orașe pe două continente. De când era mic și-a dorit să fie plătit ca să citească. Până acum i-a reușit.

Ștefan este redactorul șef al NewsPascani.com; puteți să-i scrieți la steionescu@newspascani.com  și să-l urmăriți pe Twitter la @steionescu și după hashtag-urile #lumeadincarti (pentru emisiune) și #newspascani (pentru editoriale). Lucrurile spuse mai pe șleau le bagă la sertar.

În fiecare marți seara Ștefan organizează expediții prin Lumea din căr��i — căr��i vechi și noi, autori străini și români, cărți canonice sau care lipsesc din manuale, în tot cazul, cărți din care avem ceva de învățat. Lumeadincarti.newspascani.com este și laboratorul, și expoziția emisiunii: aici citim, vedem, medităm, mai ales, discutăm, fără inhibiții, dar calm și civilizat. Întrebările, comentariile și sugestiile voastre sunt binevenite și așteptate (primul comentariu trebuie aprobat). Dacă totuși simțiți că e nevoie, citiți despre termeni & condiții.


One Response to Despre

  • Iarina Resteanu:

    “Citeste! Citind mereu, creierul tau ca deveni un laborator de idei si imagini, din care vei intocmi intelesul si filozofia vietii” (Mihai Eminescu)
    Succes in continuare!

Publicitate

Pentru contracte de publicitate, scrieți-ne la redactia@newspascani.com

Follow steionescu on Twitter

Raftul de cărți

Ce facem cu străinii? Pluralism și multiculturalismZăpezile albastreDimineaţa pierdutăUltimii eretici ai imperiuluiNascut in URSSPlăcerea textului

More of Stefan's books »
Ștefan pe Goodreads